sjokolademousse kake med bringebær og vill sjokoladekuler med bringebærsmak

Gratulerer med farsdagen alle fedre og God Søndag!

Litt stas må man gjøre på far og her brukes det sunne alternativ også i bakingen: -)

Herlig søndag!!


Søndager er deilige dager, og i dag er det også Farsdag, og da må vi gjøre litt stas på far.

Tradisjon tro er det frokost på senga og her i huset var intet unntak selv om ingen barn bor hjemme lenger, og kan overraske med "skjeivskjærte" blingser med store mengder sjokoladepålegg som de gjerne brukte gjøre. 

Det er jo det beste man kan få ...?

.... ihvertfall ifølge de selv når de var små ... :-P


Frokost var i dag som ellers en næringsrik smoothie som gir oss den beste starten på dagen.


Så var det kosen til kaffen:

Sjokolademousse kake med ferske bær og en kake som er helt innafor for å ha en blodsukkerstabil hverdag.

Mener å huske at jeg fant en grunnoppskrift på bloggen til Berit Nordstrand som jeg da har modifisert til mitt kjøkken!


Nøttebunn:

250 gram mandler

150 gram dadler uten sten (ca. 6 butikker)


Mandler og dadler hakkes og blandes

3 eggehviter piskes til lett marengs

Stekes på 175 gr. til bunnen er gylden. (ca. 15 min)

Form str. 22-24 cm


Mousse:

2,5 dl kremfløte piskes til krem

100 gram smelte usukret sjokolade 72% - smelter i vannbad.

2 ss kokosblomstsukker

3 toppede ss proteindrinkmix fra Herbalife

3 toppede ss Cookies & Cream - proteinshake fra Herbalife

3 eggeplommer


Pynt:

Ferske bringebær

7-8 hakkede kuler av VILL bringebærsjokolade kuler.


Skal stå minst 4 t før servering.



Så da er det bare og kose seg og glede seg til kamp kl. 18 mellom KBK og Brann!


Ha en strålende søndag der ute, vi satser på seier for KBK :-)


Klem fra Hilde







0 0
Feed